Profil

Simone Voergaard

Advokat

Profil

 

Jeg lægger stor vægt på den personlige kontakt og til at lytte til, hvad du præcis har brug for.

 

Min store interesse har altid været familieområdet, og jeg har været heldig at få lov til at arbejde med disse felter i over 25 år; siden 1994 som selvstændig.

 

Jeg er uddannet konfliktmægler, som betyder, at jeg kan hjælpe parter til at finde en løsning, der giver begge/alle parter mulighed for at få en aftale, der opfylder behov og interesser for begge/alle.

 

Dette giver en god baggrund for at kunne forstå den anden parts synspunkter og til at tilrettelægge sagens videre forløb på en bedre måde, også selvom jeg alene virker som rådgiver for den ene part.

 

Mit fokus er altid, hvad du ønsker, at der skal komme ud af sagen, og jeg lægger ikke fingrene imellem, hvis du ønsker en løsning, der er helt urealistisk - så taler vi sammen, så vi finder ud af at arbejde på en realistisk løsning, der ligger så tæt som muligt på dét, du ønsker.

 

Du får dén rådgivning, du har brug for - for nogle er det 15 min over telefonen, for andre er det langt mere - du bestemmer helt selv.

 

Under alle omstændigheder får du altid en bekræftelse på, hvor meget hjælp og rådgivning, du har bedt om, og hvor meget det må forventes at ville koste dig.

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive og få en snak om, hvad præcis du har brug for.

 

Advokatfirmaet Simone Voergaard er medlem af: 

 

Danske Mediatorer (Forening for advokat-konfliktmæglere)

 

Danske Familieadvokater DFA 

 

Danske Advokater 

 

Advokatforeningen i Glostrup Retskreds (www.glostrupadvokatforening.dk)

 

Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er HDI-Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø.